Underhållsdagarna i Stockholm

Den 24 -25 november genomfördes Underhållsdagarna, arrangerat av Svenskt Underhåll, på Scandic Foresta i Stockholm. Det blev ett uppskattat event med duktiga föredragshållare, intresserad publik och ett utmärkt sätt att skapa nya kontakter inom underhåll. Deltagarna visade sin uppskattning genom att ge det samlade omdömet ”mycket bra” i enkäten.

Vi fick ta del av ett späckat konferensprogram med föredrag om visioner för Riksorganisationen Svenskt Underhåll, underhållsstandarder, underhåll för Industri 4.0, framtidens underhåll i smarta fabriker, kompetens för ökad driftsäkerhet, underhållets betydelse för svenskt näringsliv samt risker kopplade till underhåll både med avseende på människa och utrustning.
På plats fanns även Svenska Mässan som berättade om Underhållsmässan, som arrangeras den 13-16 mars 2018 i Göteborg. Det är norra Europas största fackmässa inom underhåll och driftsäkerhet.
På kvällen den 24 bjöds det på middag och i samband med denna uppmärksammades de underhållsledare och underhållstekniker som klarade tentamen under hösten.